Ons Limburgs landschap.

Met een groepje wandelvrienden maken we elke week een wandeltocht. Vaak gaat deze tocht door het Limburgse land en altijd worden er tijdens de wandeltocht wel een aantal foto's gemaakt en soms ook filmbeelden van de mooie vergezichten die onze provincie Limburg rijk is. Aanvankelijk zijn we deze wandelingen in 2001 begonnen als voorbereiding op onze eerste reis naar Costa Rica in 2002. 

In het foto album staan de foto’s van de meest recente wandelingen.

Welkom

Mijn naam is Piet Vergoossen. Ik ben een natuurliefhebber uit Limburg. In de directe omgeving van mijn woonplaats liggen een paar mooie natuurgebieden waar ik geregeld ga fotograferen. In de loop der jaren heb ik hier veel beelden gemaakt. Maar ook het landschap van ons mooie Limburg of andere plekken in Nederland heb ik vastgelegd. Daarnaast heb ik een paar maal een reis met een tropische bestemming kunnen maken. Van al deze “belevenissen” vindt u op deze website mijn fotografische vastlegging hiervan en graag laat ik u hier van mee genieten.


De diversiteit en de vele vormen uit de natuur vormen voor mij ook een bron van inspiratie om de schoonheid van de natuur in een bronzen of keramiek beeld vast te leggen.

Een video met de foto- en filmbeelden van onze eerste twee jaren wandelen, 2001 en 2002. De beginjaren van het digitale fotograferen en filmen en daarom helaas niet zo geschikt voor een beeldvullende weergave.

Nostalgie van 18 jaar geleden.

Foto album reizen

Wandelen 2018

Voor vragen en opmerkingen of informatie voor 

het geven van een lezing kunt u contact opnemen:

Email: pietvergoossen@gmail.com

U kunt ook een reactie achterlaten op mijn facebook pagina:

Je kan niet meer dagen aan het leven toevoegen maar wel meer leven aan de dagen die je hebt.

En op mijn Youtube kanaal staan meer video’s met een relatie tot de natuur.

kanaal

Mijn

Laatste update website: 17 november 2021

Copyright © Alle rechten voorbehouden. Piet Vergoossen